Yazmak Özgürlüktür!

Bu yıl kısa hikayeciliğin kurucu ismi Ömer Seyfettin’e ithaf ettiğimiz “Ömer Seyfettin Öykü Yarışması” ödül törenimiz değerli yazarların jüriliğinde gerçekleşti.
Beştepe Ortaokulu öğrencileri arasında bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden, kısa hikayeciliğin kurucu ismi Yazar, Ömer Seyfettin’e ithaf ettiğimiz “Ömer Seyfettin Öykü Yarışması” ödül töreni, değerli yazarlarımız Buket Çetin, Nehir Yarar, Asuman Portakal; Okul Müdürümüz Şefika Önder ve Türkçe zümresinden oluşan jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Öyküler arasında seçim yapmakta oldukça zorlanan jüri üyeleri her iki kategoriden de ilk üçe girmeye hak kazanan öğrencilerimize ödüllerini sahnede takdim etti. Öğrencilerimizden 5. ve 6. sınıf kategorisinde Duru Yavuz birinci, Ece Tatan ikinci, Utkan Yağız Adsız üçüncü olurken; 7. ve 8. sınıf kategorisinde Sude Uygun birinci, Bahar Akkaya ikinci, Barış Güneş üçüncü oldular.
Öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren yazarlarımız, “Yazmak, düşüncelerimizin kanatlarıdır; yazdıkça özgürleşir insan.” diyerek yazmanın önemine vurgu yaptı. Öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olduğumuz bu özel günde onları yürekten kutluyoruz.