HABERLER

Ready For the World
Öğrencimiz Asya Konaklıoğlu, A level diploması ile başvuru yapmış olduğu 15 yurt dışı üniversitesinden kabul aldı. Aynı zamanda “Yaşam Bilinmezliği Üzerine Aforizmalar” kitabının da yazarı olan Asya, İrlanda’nın en iyi, dünyada ise ilk 100 üniversite arasında yer alan Trinity College Dublin’e gitmeye karar verdi.

26.07.2024

Ready For The World
Dünya zirvelerine uğurladığımız öğrencilerimizden biri de Dağhan Telli! A Level müfredatından mezun yatılı öğrencimiz Dağhan Telli, dünya sıralamasında 51. sırada yer alan The University of Manchester'dan kabul aldı.

26.07.2024

Ready For The World
Onur verici başarı hikayelerinin sahibi bir başka öğrencimiz de Boran Dirican… Dönem birincimiz Boran; A Level müfredatını başarıyla tamamlayıp dünya sıralamasında 27. sırada yer alan The University of Edinburgh'a kabul edildi.

26.07.2024

Ready For The World
Adını dünyanın en iyileri arasına yazan bir başka Beştepeli Nazmi Güler! A Level müfredatından mezun olup yurt dışında iki üniversiteden kabul alan Nazmi, dünya sıralamasında 45. sırada yer alan Belçika’nın en iyi üniversitesi KU Leuven’da okumaya karar verdi.

26.07.2024

Ready For The World
Yurt dışında 11 üniversiteden kabul alan öğrencimiz Baran Dönmez, bugüne dek bize yaşattığı sayısız gurura bir yenisini ekledi. Birbirinden değerli okullar arasında seçim yapmakta zorlanan Baran; İrlanda’nın en iyi, dünya sıralamasında ise 81. sırada yer alan Trinity College Dublin’e gitmeye karar verdi.

26.07.2024

Ready For The World
Üniversite hayatı için yurt dışına uğurladığımız bir başka Beştepeli, Deniz Durtaş! A Level müfredatından mezun olan Deniz, Eindhoven University of Technology'de Industrial Engineering eğitimi alacak. Deniz; Ideathon organizasyonumuzu yapan ilk öğrencilerimizden biriydi.

26.07.2024

Ready For The World
Bir öğrencimizi daha üniversite hayatı için yurt dışına uğurluyoruz: Deniz Büyükgüral! A Level müfredatından en yüksek not olan 3 A* ile mezun olan Deniz, Hollanda’nın seçkin devlet üniversitelerinden birisi olan Eindhoven University of Technology'de Computer Science eğitimi alacak. Deniz, öğrencilerin 21.

26.07.2024

Ready For The World
Adını dünyanın en iyileri arasına yazan bir başka Beştepeli Deniz Mert Algün! Karlsruhe Institute of Technology'de Mechanical Engineering eğitimi alacak olan Deniz, uluslararası STEM olimpiyatlarında kazandığı derecelerle tanınıyor.

26.07.2024

Okulumuz Artık Global Schools Üyesi
Okulumuz UNESCO'nun Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Eğitim Eylem Planı (GAP-ESD) kapsamında yürüttüğü “School Commitment to the Sustainable Development Goals” sertifikasını almaya hak kazanarak Global Schools üyesi olmuştur.

18.07.2024

Yöneticilerimiz Kralın Doğum Günü Partisinde!
Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Müdür Yardımcımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Okul Müdürlerimiz Birleşik Krallık Büyükelçisi Jill Morris'in davetlisi olarak 1952'den beri düzenlenen kralın doğum günü partisine katılarak okulumuzu temsil ettiler.

17.07.2024

YKS'de de Zirvedeyiz!
Çift müfredatla eğitim alarak her seferinde bize çifte gurur yaşatan öğrencilerimiz; dünyanın en iyi üniversitelerinden aldıkları kabullerin ardından; YKS’de de aldıkları puanlarla yine Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin en iyi bölümlerine yerleşmelerini sağlayacak önemli başarılar elde ettiler.

16.07.2024

Cambridge'de Gururumuz Başarımızdan da Yüksek!
Matematik, Fen ve İngilizce dersleri için Cambridge tarafından tamamı İngilizce gerçekleştirilen Checkpoint sınavlarında; ortaokul öğrencilerimiz, derslerin 31’inden tam puan alarak olağanüstü bir performans gösterdi.

16.07.2024

Gururumuzun Kaynağı Bu Kez Lgs!
Çift müfredat ile eğitim alarak Cambridge Checkpoint Sınavlarındaki üstün başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimiz bu sefer de LGS sonuçlarıyla göğsümüzü kabarttı.

08.07.2024

Cambridge’den İlham Işınlıyor
Mezunumuz Işın Beyza Demir, Cambridge Üniversitesi Mühendislik Bölümünden tam burslu kabul almasıyla ardından yetişen tüm Beştepelilere örnek olmuştu. Okulumuzdan mezun olan her öğrencimiz gibi, Işın da bir ömür Beştepeli olmayı ve bizlere ilham vermeyi sürdürüyor.   https://www.youtube.

01.07.2024

Tatile Sevgi Depoladık!
Tatil öncesi, birbirimizi doyasıya görmek için okulumuzun bahçesinde geleneksel kampımızı gerçekleştirdik. 2. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimizin katıldığı kampta; mangal keyfi, danslar, kareoke, marshmallow parti ve açık hava sinemasıyla dopdolu bir akşam geçirdik.

26.06.2024

Yaz Rotamız Yine Londra!
Ortaokul ve lise öğrencilerimizi iki hafta sürecek olan Londra Yaz Okuluna büyük bir heyecan ile uğurladık. Kamp süresince alanında uzman öğretmenlerden İngilizce dersler alacak olan öğrencilerimiz Londra'nın tarihi ve kültürel yapılarını ziyaret ederek kendilerini geliştirme fırsatı bulacaklar.

13.06.2024

Ortaokul Robot Takımımızdan Gurur Verici Başarı!
Ortaokul Robot Takımımız, Fikret Yüksel Vakfı tarafından hafta sonu İstanbul’da düzenlenen “FIRST Tech Challenge” yarışmasında 32 takım arasından Türkiye 3.'sü olarak, bizi gururlandırdı.

11.06.2024

Küçük Piyanist Basarısıyla Gururlandırdı
Öğrencimiz Mehmet Naci KÖROĞLU, Royal Academy of Music in ABRSM piyano sınavının grade 1 değerlendirmesini en üst düzey kabul edilen Dinstinction alarak geçmiş ve bizleri gururlandırmıştır.

10.06.2024

Dileklerimiz, Keplerden Daha Yukarıya Uçtu!
Anaokulu, ilkokul ve ortaokulumuzun bir üst kademeye geçiş töreni, her yıl olduğu gibi yine coşkulu duygularla doluydu. Gün, çocuklarımızın günü olunca hepimizin içindeki çocuklar da ayaklandı! Birbirinden güzel dilekler ya yüzümüzde gülümseme ya göz yaşı olup uçuştu.

09.06.2024

En İyi İşveren, En Büyük Gurur!
Great Place to Work listesinde yer alarak kazandığımız Türkiye’nin En İyi İşvereni Ödülü, düzenlenen müthiş törende, Yönetim Kurulu Başkanımız Gökhan Ünlüer’e takdim edildi.

05.06.2024

Öğrencilerimizden Mühendislik Başarısı
ODTÜ tarafından düzenlenen HBEC yarışmasında öğrencilerimiz Ömer Faruk Kuşcu, Ahmet Arda Bayram, Ege Aslan ve Emre Akçakoca, mühendislik alanında geliştirdikleri yaratıcı tasarım çözümleriyle 3. oldu.

05.06.2024

Derecelere Doymuyoruz!
Okul sporları kapsamında düzenlenen “Okçuluk Türkiye Şampiyonası”nda okulumuz öğrencisi Metin Mert VAROL Yıldızlar Makaralı Yay kategorisinde Türkiye 3.sü oldu.

05.06.2024

Beştepeli Minik Ritmik
Ankara il okul sporları kapsamında düzenlenen Ritmik Cimnastik yarışlarında Minikler B kategorisinde Beştepe Koleji öğrencilerimizden Beliz Erol Ferdiler kategorisinde 1. oldu.

05.06.2024

Milli Dansçımız: Atilla Burç POLATEL
Son yıllarda sıkça başarılarını paylaştığımız öğrencimiz Atilla Burç Polatel, bu kez de “milli dansçı” olma ünvanıyla Beştepe Kolejini gururlandırdı.

04.06.2024

Engelleri Aşan Buluşma!
Beştepe Koleji Best Buddies Kulübü öğrencileri, otizmli arkadaşlarıyla bir araya geldi ve BAKAB'da unutulmaz bir hafta sonu geçirdi. Piknik ve pek çok keyifli etkinlikle dolu buluşma, öğrencilerimizin engelli arkadaşlarıyla kurdukları bağları güçlendirdi.

03.06.2024

Beştepe’yle Sıçra!
Bütün bir yıl boyunca bizlere yaşattıkları sayısız gururla birlikte, 3x3 Küçük Erkek Basketbol İl Birinciliği Ödülünün de sahibi olan takımımızı ayakta alkışlıyoruz. Yaşamınız madalyalarla dolsun!   https://www.youtube.

01.06.2024

Best Buddies Sertifika Töreni
Dünya genelinde sosyal uyumu ve arkadaşlık ilişkilerini desteklemeyi amaçlayan Amerika merkezli uluslararası bir öğrenci destek programı olan Best Buddies projesinde öğrencilerimiz sona geldi.

01.06.2024

Notalar ile Gelen Başarı
Öğrencimiz Ela KAYGUSUZ, Royal Academy of Music in ABRSM piyano sınavının grade 3 değerlendirmesini Merit notuyla geçmiş ve bizleri gururlandırmıştır.

26.05.2024

Dansın Büyüsü
Öğrencimiz Alya UZUN, Royal Academy of Dance tarafından yapılan değerlendirmede Grade 2 ( Ballet ) seviyesini High Merit derecesi ile geçmiş olup gümüş madalya almaya hak kazanmıştır.

26.05.2024

Beştepe’nin Gurur Notası
Öğrencimiz Alp CANSIZ, Royal Academy of Music in ABRSM piyano sınavı grade 2 değerlendirmesini, Merit seviyesinde başarı ile geçmiş ve bizleri yeniden gururlandırmıştır.

26.05.2024