AFTER SCHOOL

After School; öğrencilerimizin okul sonrası saatlerde sportif, sanatsal ve akademik olarak gelişimlerinin devam edeceği eğitim programlarıdır.

Beştepe Koleji After School dahilinde, öğrencilerimiz hafta içi okul sonrası 16.30-18.00 saatleri arasında ve cumartesi günleri ise ilan edilen saatlerde seçecekleri kulüp aktivitelerine katılırlar. After School kulüplerimiz sportif, sanatsal ve akademik eğitim programları olmak üzere 3 ayrı kategoriye ayrılmıştır. Bu sayede öğrencilerimiz kategoriler arasında çakışma olmadan program tercihi yapabilmektedir.

Her eğitim programı haftada 2 gündür. Örneğin; Makers programını seçen bir ilkokul öğrencisi pazartesi ve perşembe günü okul sonrası programa katılacaktır. Dolayısıyla her öğrenci en fazla 3 farklı program seçebilmektedir. Program tercihleri dönemlik olarak yapılacaktır. Programların verimliliği açısından, her programın özelinde kontenjan sınırı bulunmaktadır.

After School ile ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için 0 312 230 0 555 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

EĞİTİM PROGRAMLARI

TALKS

Talks programı yabancı eğitmenler eşliğinde konuşma (speaking) ve anlama (listening) becerilerinin geliştirileceği ingilizce eğitim programlarıdır. Öğrencilerin kendi seviyelerindeki arkadaşları ile yabancı eğitmenler eşliğinde İngilizce seviyelerini daha da yukarı çekecekleri benzersiz bir uygulamadır. Programımızda kur sistemi uygulanacaktır.

MUN

Model United Nations, Birleşmiş Milletler toplantılarının içerik ve şekil olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı konferanslardır. MUN programında gerçek dünya meseleleri İngilizce olarak tartışılır.

GİRİŞİMCİLİK

Öğrencilerimiz 21. Yüzyıl teknolojik alt yapısını kullanarak girişimciliğin temellerini öğrenirken aynı zamanda geleceğin patronları olarak iş hayatına en doğru şekilde hazırlanırlar.

MAKERS

Makers programı, öğrencilerimize tüketimden üretime geçmeleri, yeni ürünler üretmesi, yaratıcılık ve inovatif düşüncelerini kullanma olanağı sağlar. Bu eğitim programı kodlama, robotik, 3D tasarım ve ürün basımı ile dijital yayıncılık alanında öğrencilerin uzmanlaşmasını sağlar.

YÜZME

Eğitim programımızda, aşamalı olarak öğrencinin suya alıştırılması, koordinatif özelliklerin geliştirilmesi, yüzmedeki temel teknikleri kullanarak kendi başına suda hareketini sağlaması, stile dönük teknik çalışmaları yapılır.

 

SATRANÇ VE AKIL OYUNLARI

Dünya standartlarında uzmanlar tarafından tasarlanan oyunlarla çocuklarda; analitik düşünme, problem çözme, analiz yapabilme gibi kazanımlar hedeflenir.

 

GİTAR

Bu programda öğrencilerimize gitar çalma yetisi kazandırılarak, müziği sevmeleri amaçlanmaktadır.

AFTER SCHOOL EĞİTİM PROGRAMLARI

Talks
Mun
Makers
Girişimcilik
Basketbol
Voleybol
Yüzme
Masa Tenisi
Futbol

Jimnastik
Dans
Ney
Yan Flüt
Drama
Satranç Ve Akıl Oyunları Resim
Gitar
Temel Rusça
Matematik

Fen Bilgisi
Türkçe
Sosyal Bilgiler
Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi
Tarih
Fizik
Yaratıcı Yazarlık Ve Eleştirel Düşünme
Kimya

Biyoloji
Edebiyat
Geometri Coğrafya
IGCSE İngilizce
IGCSE Biyoloji
IGCSE Fizik
IGCSE Kimya
IGCSE Matematik