Yılları Bilim Yeniler

Beştepeliler yeni yılı karşılarken aydınlık gelecekleri gibi dünyayı da aydınlatmaya devam ediyorlar.

İncek ve Çayyolu Kampüslerimizin koridorlarını ve sınıflarını süsleyen öğrencilerimizin yeni yıl coşkusu, bu yıl da dört bir yanı sardı. Her yıl olduğu gibi birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Beştepeliler, eğlenirken aynı zamanda farkındalık da yarattılar.

Yılın son gününde; öğretmenlerinin değerli eşyalarını sokak hayvanları için açık arttırma ile satışa sunan ve kermes düzenleyen lise öğrencilerimiz eğlenceli etkinlikleri ile duyarlılıklarını ortaya koydular.  AKUT yararına kermes düzenleyen ortaokul öğrencilerimiz ise bu anlamlı projelerine arkadaşlarından ve öğretmenlerinden destek alarak büyük bağış topladılar.

2019’a ışıl ışıl başlayan Beştepe Juniors ve ilkokul öğrencilerimiz düzenlenen yeni yıl partileri ile doyasıya eğlenerek 2020 yılında da hep birlikte ışık saçmaya devam edeceklerinin mesajını verdiler.

Kurucumuz ise yaptığı yeni yıl paylaşımda “Bulunduğumuz dönem, olgu ile algının arasında önemli bir farkın oluştuğu, yani gerçeğin bulanıklaştığı bir zaman dilimi. Gerçek ötesinde algılarla yaşadığımız bu dönemin dünya barışı için eğitimle ve bilimle bir an önce aşılması gerek…” sözlerine  “…2020 yılına girerken yeni yılın dünyamıza, ülkemize, insanımıza, çocuklarımıza; barış, sağlık, mutluluk, huzur ve bol bol bilim getirmesini diliyor, hepinizin yeni yılını kutluyorum. “dileklerini ekleyerek herkesin yeni yılını kutladı.