YEMEK

yemek-listesi-buttonOkullarımızın yemek tedariği dünyanın lider yemek ve destek hizmetleri sağlayıcısı İngiliz Compass Group PLC’e ait Sofra Grup tarafından sağlanmaktadır. Compass Group Londra Menkul Kıymetler Borsası’na kote edilmiş olup, hisseleri FTSE 100 içinde işlem görmektedir.

Dünyanın en büyük yiyecek, içecek, servis ve organizasyon kuruluşu olan COMPASS GROUP PLC, 50 ülkede, 50 bin farklı lokasyonda, yıllık 17,1 milyar Pound cirosuyla ve 500 binin üzerinde çalışan personeliyle hizmet sunan dünyanın 9. büyük işverenidir. 2011 yılında Fortune “Global 500” sıralamasında ise COMPASS GROUP dünyanın en büyük 432. kuruluşu olarak listelenmiştir. Referansları içinde Amerika’da Rockefeller Center gibi dev iş merkezleri bulunan COMPASS GROUP ayrıca Grammy Ödülleri ve Oscar Ödülleri törenleri gibi en prestijli davet ve organizasyonlara da yıllardır imza atmaktadır.

Microsoft, Shell, IBM, Google, Philips, P&G gibi büyük uluslararası firmalara hizmet sunan COMPASS GROUP, aynı zamanda Sidney 2000 Yaz Olimpiyatları ve Salt Lake City 2002 Kış Olimpiyatları’nda da sporculara yemek hizmetinin yanı sıra, Ryder Kupası, NBA All Star Game, Amerika Açık Tenis Turnuvası, Wimbledon Tenis Turnuvası, Henley Müzik ve Sanat Festivali gibi dünyaca ünlü aktivitelerde de ikram hizmetlerini yürütmektedir.

Rakamlarla Compass Group

50 ülkede faaliyet
Yıllık 17,1 milyar Pound ciro
500 binden fazla çalışan
50 bin farklı lokasyonda hizmet
Yıllık 4 milyar öğün yemek üretimi