BESTMUN’19 Başarıyla Tamamlandı

BESTMUN’19, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından gelen delegelerin ağırlandığı, tamamı İngilizce gerçekleşen konferanslarını “Closing Ceremony” ile tamamlandı.

9-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen BESTMUN ‘da 4 gün boyunca, göçmen, göçmen işçiler ve aileleri, insan hakları ihlalinin tespitine yönelik çabaların desteklenmesi, askeri harcamaların azaltılması, kutupların silahlanması, İspanya iç savaşı ve ticaret savaşı başlıklarından oluşan 7 komitede küresel sorunlar tartışıldı.

Katılımcı delegelerin BESTMUN ile ilgili yorumlarından oldukça mutlu olan Beştepeli Diplomatlar, konuşmalarının ardından sahneyi ödül alan delegelere bıraktı. Best Delegate, Outstanding Delegate ve Honourable Mention ödülleri alan katılımcılar, bu organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Küresel sorunları masaya yatıran delegelerin ödüllerle onurlandırdığı “Closing Ceremony” güçlü alkışlara ev sahipliği yaptı. Tamamı İngilizce olarak gerçekleşen bu organizasyonda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden katılımcılar, Beştepeli diplomatlarımıza teşekkürlerini sundu.